Следвайте ни

Наградиха рубрика на областната администрация в Хасково

viber icon

Рубриката "Любопитно от областта", която се поддържа на Интернет - страницата на областната администрация в Хасково, бе отличена в категорията "Социална отговорност" на Конкурса за добри практики в администрацията - 2020 г. на Института по публична администрация /ИПА/. 

Областният управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова е присъства лично на официалната церемония по връчването на наградите. Тя е благодари на организаторите за високата оценка и е сподели, че рубриката е възникнала спонтанно.

"Целта й беше да разкажем на хората позабравени истории, да си припомним важни дати, красиви места, значими събития и интересни личности, които областта е дала на България и на света. Една от интересни истории, които разказахме в рубриката бе за първото училище, в което Вазов е работил като учител в Свиленград. Друга бе за 100-процентовата смяна на населението в Тополовград. Радвам се, че инициативата ни достига до много хора и вярвам, че тя би била полезна за всеки регион", коментира д-р Здравкова.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?