112
Следвайте ни

Наградиха невролога проф. Масларов с Почетен знак на община Хасково

viber icon

Почетен знак на община Хасково бе в ръчен днес на невролога професор Димитър Масларов в Деня на българския лекар. 

Решението за удостояването му бе взето на заседание на местния парламент. "Убедена съм, че лекарската професия е мисия, в която борбата за здравето е ежедневна", каза председателят на общинския съвет Таня Захариева.

„Трябва да инвестираме в нашите деца, защото те пишат новата глава на историята. Нека се радваме на вълшебното пътешествие, наречено живот“, сподели проф. Масларов. 

На церемонията за празника на Свети Иван Рилски Чудотворец отличия от общината получиха също управителят на белодробната болница д-р Веселин Калфов, директорът на МБАЛ-Хасково д-р Георги Гелов и управителят на ДКЦ-1 д-р Ясен Янев. 

"Нека сегашните умора и тревога по лицата на медиците да бъдат сменени с ведрост, усмивки и щастие", пожела кметът на Хасково Станислав Дечев.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?