Следвайте ни

Наградиха активисти и дейци на БЧК–Хасково

viber icon

Дейци и активисти на областната организация в Хасково са наградени за Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец - 8 май. На днешната дата преди 193 г. е роден Анри Дюнан – идеологът и създателят на международното червенокръстко движение. 

Званието "Отличник на БЧК“ получи Валентин Павлов. Той е член на общинската организация на БЧК в Хасково и ръководител на Доброволния екип за работа при бедствия, аварии и катастрофи, който съдейства за опазването на живота и здравето на хората в случаи на кризи.

Същото отличие са Ваня Казълова, председател на общинската организация на БЧК в Симеоновград и Мария Петрова, доброволец в БЧК–Харманли.

Три доброволки на Българския Младежки Червен кръст в Хасково са заслужили наградата "Млад отличник на БЧК“. Те са Станислава Милушева, Десислава Петкова и Стилияна Грозева.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?