Следвайте ни

Над 100 подкрепиха в Хасково благотворителност на звездите от "Фермата 5"

viber icon

Голяма опашка се изви в Хасково днес в късния следобед в подкрепа на благотворителната инициатива на звездите от "Фермата 5". Целта е да се помогне на малката София от областния град, детето се бори с тежката диагноза левкемия. Целият оборот от продажбите в неделя ще бъде дарен за лечението на момиченцето.

Съпричастни хасковлии и гости на града масово купуваха вкусотиите от новооткритата верига на "Хлебари Христови", където съдружник е Ваня Гяурова-Караиванова - съпругата на участника във "Фермата" Димитър Караиванов от Димитровград. Пекарната предлага над 50 артикула, сред които занаятчийски хляб с квас, здравословни печива и уникални сладки, приготвени с натурални продукти, които можеха да бъдат опитани от всички.

 

След благотворителната опашка, посетителите си извиха на не по-малко дълга такава, за да се снимат със звездните приятели на Митко Караиванов.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?