112

На 7 водки бил натрясканият на границата шофьор

Седем водки изпил преди да се качи зад волана арестуваният на пункта Капитан Андреево пиян шофьор с 3.6 промила алкохол. Такива обяснения дал пред полицаите самият нарушител. На 54-годишния мъж е повдигнато обвинение и е задържан с постановление за 72 часа, съобщи зам.-районният прокурор на Хасково Мария Кирилова.

Както вече писахме по-рано, в 17.30 часа вчера много пияният мъж пристигнал с бус „Дженерал Мотърс“ на граничния пункт и се подредил в платното за излизане към турския ГКПП Капъкуле. Дежурните гранични полицаи и митничари видели, че водачът се подредил в лентата за тирове, вместо в правилното. Когато отишли да го предупредят, подушили че е пил и извикали патрул с дрегер от районното управление в Свиленград.

След като тестът отчел 3.6 промила, нарушителят отказал кръвна проба, но признал, че е пил, докато бил на гости при сестра си в харманлийското село Орешец и заявил, че е поел 700 грама водка.

От прокуратурата допълниха, че задържаният е осъждан условно за същото нарушение. Изтърпял си наказанието и впоследствие бил реабилитиран.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Абе…

Абе…

11.10.2022 | 21:10

Покъртителна липса на държава в България.

Отговори
1 0
Василев

Василев

12.10.2022 | 09:12

Държава има.Липсват много неща.всичко тръгва от ценностната система ,семейното възпитание ,училищната среда.Има загубени няколко поколения по време на т.н." преход" - голяма част неграмотни,които не познават собствената си история.Не познават Ботев,Левски,Раковски.А познават " Савой" и игралните зали,и някои хапчета с друга субстанция.Деградирало поколение,което е навлезло във всички структури на държавата.И какво очакваме? Цветя и рози.

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?