Следвайте ни

На 1 юни: сладолед, театър и облак от балони за децата

viber icon

Хасковският театър "Иван Димов" ще зарадва децата по случай Първи юни с веселия куклен спектакъл "Как се лекува лъвски страх". 

Малчуганите са поканени в 10.30 часа на импровизираната открита сцена пред театъра.  За да е празникът още по-пъстър, актьорите Силвия Предова и Янко Митев са подготвили и други изненади - игри с балони, фейс арт и др. 

Това ще е първият спектакъл на хасковския театър, след като бяха отменени наложените мерки за безопасност заради Covid-19. Любопитното е, че и последното представление преди началото на карантината, бе отново куклен спектакъл. На 8 март, в традиционното неделно детско утро, актрисата Силвия Предова разказа на малчуганите българската народна приказка “Момче и вятър”. 

В Димитровград ще има концерт с любими детски песни, който започва в 17.00 ч.  Малко по- рано на пл. „Поезия“ клоуни ще пуснат огромен облак с разноцветни балони в небето. За настроението на малчуганите и по желание на  родителите, съобразено с противоепидeмичните мерки ще могат да правят и снимки с клоуните.  

В музикалната програма са включени пиеси от популярното "Мъпет шоу", "Розовата пантера" и пиесата за деца "Малкото слонче" на Хенри Манфини. "Ало, ало Слънчице!", "Детство мое" и още известни детски песнички ще създават много настроение на децата за празникът им. 
1 юни ще е сладоледен в Харманли. Всички малки и големи деца са поканени в пешеходната зона пред НЧ „Дружба“ и на входа на СК „Хеброс“ от 17.00 часа. На двете места по едно и също време ще ги очакват любими анимационни герои, а в замяна на широка усмивка всеки малчуган ще получи награда – сладолед. 

Сладоледеният празник се организира при спазване на всички противоепидемични мерки. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?