Следвайте ни

Мюмюн Искендер поема към 3. кметски мандат 

viber icon

12 от 12 възможни номинации получи Мюмюн Искендер за кандидат кмет на ДПС на община Минерални бани. Той получи подкрепата на всички Местни съвети на Движението и така поема към трети кметски мандат. Той управлява общината от 2011 г., като за 8 г. успя да я върне на туристическата карта на България. От замряло село с лековита вода, Минерални бани днес отново е курорт, който по празници се пука по шевовете.   

 

ДПС организира Общоселски събрания, на които бяха издигнати на кандидат- кметове и съветници. За общински съветници са номинирани 30 кандидати, които ще се борят за място в 13-членния местен парламент. Сега в него Движението има 10 съветници,  3-ма са от ГЕРБ.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?