25

МВР започва разследване на Златния гьол на границата 

МВР започва пълно разследване на експлоатацията на т.нар. Златен гьол на ГКПП „Капитан Андреево“.  Въпреки констатациите на НАП преди 2 години за несвързани с нея апарати и високи касови наличности, в МВР няма преписки за това, което е учудващо. Това заяви  вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който днес инспектира ГКПП Капитан Андреево.

Преди дни земеделският министър Явор Гечев заяви, че дезинфекцията на границата ще се поеме от държавата. Договорът на частната фирма, която сега я изпълнява, изтича на 12 март и няма да бъде продължен. 

На  граничния пункт  днес Демерджиев заяви още, че  недоумява защо няма видеоналюдение на големи участъци по границата с Турция при положение, че вече 10 г. страната  ни е подложена на мигрантски натиск. Ще бъде монтирано  видеонаблюдение на участък от 110 км  в бургаска област. Той  каза, че в момента няма силен мигрантски натиск. За последните два дни опитите са около 120 -130. Това според него, се дължи не на зимата, а работата, която полиция и военни вършат по охраната на държавната граница. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Дичо

Дичо

12.01.2023 | 15:05

А онзи златен гьол -Н.С. ,кога ?

Отговори
1 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

12.01.2023 | 11:40

МИНИСТЪР ДЕМЕРДЖИЕВ ПООГЛЕДАЙ И ТЕЗИ ПЕРСОНИ... МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ СВЕТОЗАР ВАСИЛЕВ И ТЕОДОРА СЕВОВА...НЕ Е ЛОШО..

Отговори
8 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

12.01.2023 | 11:40

ХУБАВО Е ДА ПООГЛЕДАТЕ ЗА ТЕЗИ ЗЛАТНИ ГЬОЛОВЕ И ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ СВЪРЗАНИ С ОНЗИ ВЕЧЕ АНОНИМНИК БИВШИЯ МИНИСТЪР МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ И СВЪРЗАНИТЕ С НЕГО БАНДИТИ ОБЛЕЧЕНИ В ДИРЕКТОРСКИ ПОСТОВЕ В ГР.ПЛОВДИВ!?! ТА ТЕ СА Д-Р СВЕТОЗАР ВАСИЛЕВ И СЛЕД НЕГО Д-Р ТЕОДОРА СЕВОВА..ШЕФОВЕ НА АГЕНЦИАТА ПО ХРАНИТЕ В ГРАДА..КАКВИ ПАРИ НАПРАВИХА И ОСТАНАХА В СЯНКА...ДА СИ ГИ ХАРЧАТ .КОЛКО СЪДБИ И БИЗНЕСИ СЪСИПАХА ПО ПОРЪЧКА. Д-Р ЗАРО ЖИВЕЕ ОХОЛНО ОТ ГОДИНИ В АВСТРИЯ А МАДАМ СЕВОВА С ЕДНА ЗАПЛАТА ИЗГРАДИ ИМПЕРИЯ ОТ АПАРТАМЕНТИ ....И КАК СТАВА ТОВА НЕ Е ЯСНО.... ЕДИН ПЪТ ЗАРАДИ МИРО И Д-Р ЗАРО ИЗМУЦАХМЕ ЕДНИ 20 ТОНА 17 ГОДИШНО ЗАМРЪЗЕНО ИРЛАНДСКО ГОВЕЖДО МЕСО .ИЗМУЦАХМЕ ГО НИЕ ДЕЦАТА НИ И РОДИТЕЛИТЕ НИ ! ДОКАТО НА ЗАРКО МУ НОСИХА МЕСЦЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ФЕРМИ ТОКУ ЩО ЗАКЛАНО.... И ДРУГОТО ГОЛЯМО ПРЕГРЕШЕНИЕ Д-Р ЗАРКО ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА Д-Р МИРО НАЙДЕНОВ В КАЧЕСТВОТО МУ НА МИНИСТЪР ПОДГОТВИХА ЕДНИ 5000 АГНЕТА ОТ РУМЪНИЯ КОИТО ДА ИМ СЛОЖАТ УШНИ МАРКИ И ДА ЗАМИНАТ КАТО РОДЕН ИЗНОС ...НО ТЕ АГНЕШКА ИМ РАБОТА КАТО ЗАБЛЕЯХА НА РУМЪНСКИ И АФЕРАТА СЕ РАЗСЪХНА.... И КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО АМИ ИЗТЕЧЕ МУ СРОКА И Д-Р ЗАРО ЗАМИНА СЪС СПЕСТЕНИТЕ ПАРИЧКИ В АВСТРИЯ....И СЕГА ЛУКС КОЛИ ЖЕНИ ПАРИ ...ДО ТЪЩА..... КОЙ ЩЕ ГИ ПООГЛЕДА ТЕЗИ ПЕРСОНИ.... СЕДНАЛИ ДА ТЪРСЯТ ВИНА ОТ ПОЛИЦАЯ ТРАФИКАНТ ЩОТО ИСКАЛ ПАРИ ДА СИ ПОКРИЕ КРЕДИТА...АМИ ДА ТАКА ЩЕ Е ....КАКВОТО СА ВИДЕЛИ ТОВА ЩЕ ПРАВЯТ...

Отговори
7 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?