112

Мото и авио-клубове от цялата страна в подкрепа на Иван Минев

Мото и авио-клубове от цялата страна подкрепиха идеята на общинския съветник от ГЕРБ Иван Минев за изграждане на спортен комплекс с летище за лека авиация и мото-писта на терена на летище "Узунджово". От рано сутринта атрактивни мотоциклети и автомобили „превзеха“ паркинга на Община Хасково, за да заявят категоричната си позиция за това Хасково да стане център на мото-спортовете в България. 

"Нас мотористите ни приемат като нарушители на спокойствието на хората. А ние обичаме моторите, помагаме на хората, задружни сме. Затова е хубаво да има такова място, където можем да практикуваме това, което най-много ни харесва и вълнува", разказаха автомобилисти, дошли от различни краища на България. 

Всички те се обединиха, за да сбъднат една мечта- писта „Узунджово“. За тази идея кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Иван Минев работи вече трета година. И днес направи още една стъпка към нейното осъществяване, защото убеди Общински съвет Хасково да приеме идеята му.

"Днес се чувствам като на държавен изпит. Защото от представянето ми зависи дали в Хасково ще има летище и автомобилна писта". Това сподели Иван Минев пред общинските съветници и препълнената заседателна зала с фенове на мото-спортовете. Той подчерта, че този проект ще е от полза за регионалната икономика и Хасково трябва да се възползва от предимството си да бъде първият град в България с авио и мото писта. Изказването му беше посрещнато с аплодисменти не само от съветниците, но и от десетките представители на мотоклубове от цялата страна. 

Решението беше прието, а Иван Минев направи още една крачка към сбъдването на мечтата – писта "Узунджово". За да се случи тя Иван Минев ще работи и като народен представител. Той е №4 в листата на ГЕРБ-СДС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?