25

Мост над Тунджа може да свърже ГКПП „К. Андреево“ и „Лесово“

Да се създаде транспортна връзка между ГКПП Капитан Андреево и ГКПП Лесово през село Радовец, където разстоянието е само 8 км, с изграждането на мост на река Тунджа. Тази идея постави пред областия управител и депутати кметът на Община Свиленград арх. Атансат Карчев. 

Имаме  пълно единомислие и гарант, че говорим за приоритети и политики, които ще се осъществят, за да решим проблемите на хората в региона и да подобрим начина им на живот, коменитра след срещата депутатът от БСП за България Владимир Маринов. Той благодари на  бщинските съвети от БСП , които познават в детайли и задълбочено местните проблеми. Не трябва от София нещо да се спуска, а да се работи с хората по места, каза още Маринов.

И други инфраструктури проблеми са били коментирани на срещата, на която участва и Лозко Лозев от „Продължаваме промяната”, Георги Станков от ГЕРБ-СДС,  Мюмюн Мюмюн и Сезгин Мехмед от ДПС.

Спешна е нуждата от ремонт на пътя за село Маточина и отсечката Студена – Радовец, които са част от републиканската пътна мрежа. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?