Следвайте ни

МО продаде още 2 имота в Хасково за 5 млн. лв. 

viber icon

Още два имота на бул. „Раковски“ и „Дунав“ в Хасково продаде Министерството  на отбраната. Купувачите- „Тринити кепитъл“ и „Уикенд“, трябва да броят съответно 2. 7 млн. и 2. 2 млн. лв. В 14-дневен срок дружествата трябва да платят разликата от достигнатите на търговете цени и внесените депозити. Заповедите на военния министър са от вчера, 29 юни. 

Както на първите продадените терени и на тези ще се строят търговски обекти.  Казармите са строени през 1961 г.,  от години се рушат и са опасни.  В същото време са на огромни площи, каквито вече няма в града. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Sceptic

Sceptic

30.06.2021 | 21:53

С;ужил съм в поделението на Дунав. Още през 97-ма беше голяма мизерия там. Гледам покривът на спалното е паднал. Сградния фонд е безнадеждно остарял.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?