Следвайте ни

Младок удари жена с колата си и избяга

viber icon

68-годишна жена е в Ортопедията, след като е била блъсната от кола, а виновникът избягал от местопроизшествието. По- късно той е установен, съобщиха от полицията.

Инцидентът станал на ул. „Преслав” в Хасково вчера по обяд. Тогава 21- годишен шофьор на „Нисан Алмера“, правел маневра на заден ход без да се  убеди, че пътят зад автомобила е свободен. Така той ударил жената, но напуснал местопроизшествието без да уведоми органите на МВР.

Жената е с фрактура на тазобедрената става на десния крак. Настанена в ортопедично отделение на хасковската болница без опасност за живота. Водачът на автомобила е установен на домашния си Образувано е досъдебно производство, а водачът е задържан до 24 часа.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?