Следвайте ни

Младежки театрални празници започват утре в Димитровград 

viber icon

Младежките театрални празници започват в Димитровград утре, 8 юни. Те се продължат 3 дни и ще се състоят в Градската библиотека. Месецът е наситен с мероприятия. В Клуба на дейците на културата  ще има творческа вечер за Мариана Ангелова и премиера на новата книга на Мина Карагьозова „Душата горе”. 

На 12 юни от 10.00ч. в село Крум любопитните ще видят ръкоделия на местните майсторки с плетива и изпълнения на стари градски песни, а вечерта в пространството на централната пешеходна алея на бул."България" ще се състои деветото издание на фестивала "С танците на дедите ни`2021" и Малък панаир на занаятите с международно участие.  

В средата на месеца ще се проведат две образователни събития. Ще бъде показана новата  Дигитална проекторна система в Звездната зала на НАОП „Джордано Бруно” и представяне на Новата Общинска програма „Модернизация в системата на училищното образование чрез дигитални технологии”. 

Концерт на Забавно-духов оркестър, благотворителен концерт, изложба на Унгарския културен институт, старта на Общинския конкурс за детско творчество „Шанс `202 1 ”, третото издание на Националната научна конференция "Светът на българина през XX век", са планираните събития за втората половина на юни.  

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?