Следвайте ни

Младеж краде в магазин, точи дебитна карта 

viber icon

21-годишен е задържан в Хасково за кражба в магазин, където намерил и дебитна карта, от която започнал да тегли пари, съобщиха от полицията. 

В събота, полицаите са получили сигнал от 67-годишен собственик на хранителен магазин в  квартал “Орфей“, че в обекта е влизано и са задигнати 300 лева, лични документи, ключ за лек автомобил, дебитна карта, алкохол и хранителни продукти. 

Търговецът установил, че от дебитната карта са извършени 2 тегления, всяко по 400 лева. Полицаите установили и задържали крадеца, който живее в квартала. В него са открити част от задигнатото,  900 лева, а в мазето на жилището му  – документите и дебитната карта. Полицаите открили и „пико“. 

Също за кражба, станала в  с. Криво, е задържан и 21-годишен любимчанин. Той е заподозрян, че е задигнал лаптоп и 2 мобилни телефона. 

В свиленградското управление пък са доведени трима непълнолетни за кражба. Две момчета на по 12 г.  и 14-годишно момиче, откраднали монети на стойност 20 лева след разбиване на кафе автомат в Свиленград.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Кумчо

Кумчо

01.06.2020 | 13:35

Отиваш и теглиш от банкомат. Същият ти прави перфектна снимка като за последно. И сбогом Марийо."Страхотни крадци" с автограф.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?