25

Митничари извадиха 40 000 цигари от кухини в турски камион

Поредно голямо количества контрабандни цигари задържаха митничарите на Капитан андреево. Във фабрични кухини на товарен автомобил с турска регистрация те откриха близо 40 000 къса, съобщиха от агенция "Митници". 

Камионът е нпасочен по метода „анализ на риска“  за сканиране с рентген, при което в товарното помещение са отбелязани подозрителни зони с висока плътност. Така са открити  1960 кутии (39 200 къса) цигари с марка Parliament без български акцизен бандерол, укрити между челната стена на хладилното ремарке и алуминиевата преграда. На водача - турски гражданин, е съставен акт по Закона за митниците, а тютюневи изделия са задържани. 

От началото на годината до сега на МП Капитан Андреево са задържалн близо 4 млн. къса цигари, като само за 20 дни през месец май те са над 390 000. Установени са 140 нарушения, за които са съставени актове по Закона за митниците за контрабанда на цигари. Тютюневи изделия са иззети и от преминали пътници, влизащи в страната от Турция, когато акцизната стока е била над нормата за безмитен внос от две кутии цигари.
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Paula Fox

Paula Fox

23.05.2022 | 14:45

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
0 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?