Следвайте ни

Митко Петров стана заместник- областен  управител на Хасково

viber icon

Митко Петров е заместник- областен управител на Хасково. Той е назначен със заповед на премиера Бойко Борисов. Петров има бакалавърска степен по Физическо възпитание и спорт и магистърска степен Маркетинг от ПУ "П. Хилендарски". Работил е девет години в търговския отдел на „Загорка“ АД.

През мандат 2015-2019 Митко Петров е бил общински съветник от ГЕРБ в Хасково. Член е бил на постоянната комисия по спорт, туризъм и младежки дейности, на ПК по предотвратяване и разкриване конфликт на интереси и ВК за проверка и анализ на дейността на общинските предприятия и сделките с общинско имущество, процедурите по ЗОП и даренията в Община Хасково, която разследва сделките за периода 01.01.2000 г. – 05.11.2015 г. 

Той бе избран за съветник и в сегашния ОбС, но излезе от него, за да поеме поста заместник- областен управител. На негово място в ОбС влиза Георги Георгиев. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?