Следвайте ни

Минко Ангелов за втори път служебен областен на Хасково 

viber icon

Минко Ангелов за втори път става служебен областен управител на Хасково, след като днес бе назначен с решение на правителството заедно с още 23-ма губернатори. 

Ангелов бе областен управител на Хасково при правителството на Огнян Герджиков, през 2017 г. На последните парламентарни избори той бе избран за депутат от партията на Мая Манолова „Изправи се!Мутри вън!“.

Ангелов има дългогодишен частен бизнес. Той бе и зам.-кмет на Хасково при един от мандатите на управлявалия общината в продължение на 16 г. Георги Иванов. 

Тъй като от временните областни управители се очаква да организират и осигурят частни избори на 5 юли, вероятно Ангелов няма да се кандидатира за депутат и да излезе в отпуска за предизборната кампания.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?