Следвайте ни

Минко Ангелов посрещна делегация от Мосул

viber icon

Областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов посрещна Сирван Мохамад, първи заместник​-областен управител на Ниневия и Зухар Мохамед, кмет на община Мосул. Срещата с делегацията от Ирак се проведе в зала „Марица“. На официалното посещение присъстваха още заместник -областните  управители Мартин Узунов и управител Виолета Желева, както и председателят на ХТПП Янчо Янев. 

Делегацията от Ирак благодари на областния управител на област Хасково инж. Минко Ангелов за посрещането. Губернаторът каза, че регионът е известен с културния си туризъм и история. Той подчерта, че в областта има много лозови масиви и тук се произвеждат едни от най-висококачествените вина. Кметът на Мосул че градът му е древен, известен като икономическия център на Ирак. Той подчерта, че там работят много чуждестранни организации и Мосул е притегателно място за инвестиции. 

 
Инж. Минко Ангелов и гостите от Ирак подписаха споразумение за сътрудничество. Ангелов изрази своето желание за бъдещо партньорство и обмяна на опит в сферата на бизнеса и търговията.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?