Следвайте ни

Минерални бани търси 1.6 млн. лв. за водопровод

viber icon

Община Минерални бани се надява на 1 656 486 лв. от строителното министерство  за рехабилитация на гравитачен водопровод  за селата Сърница и Караманци.  Общината е обявила обществена поръчка за строител на съоръжението от каптажи до помпените станции в двете села.  

Става въпрос за рехабилитация, като новоизграденият водопровод от 5 311,37 м ще се полага изцяло по трасето на съществуващия. Оферти се поемат до 3 февруари, а строителството ще започне щом бъде осигурено финансиране. Изпълнителят ще трябва да актуализира вече разработен проект. 

Ако той се осъществи, ще е поредният, реализиран от общината за подобряване на водоснабдяването на населените места в нея. През последните години се направи доста, за да се реши проблема с водата  в някои села от общината. 

.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?