Следвайте ни

Михаил Лисков втори в листата на БСП-Хасково

viber icon

Бившият кмет на Харманли, който за кратко бе и лидер на БСП в областта, Михаил Лисков,  е поставен на второ място в листата на червените за народни представители. Както съобщихме преди дни, водач на хасковската листа е Велизар Енчев. 

Ето как Областният съвет на БСП в Хасково подреди листата за народни представители в предстоящия вот на 4 април. 

Третото място е за досегашния народен представител от Димитровград – Виолета Желева. Четвърто място е за Смиляна Нитова, която също е депутат.

Пето, осмо и дванадесето място са отредени за коалиционни партньори или представители на гражданската квота, които предстоят да бъдат определени. 

На шесто място е председателят на общинската организация в община Симеоновград – Никола Георгиев. След него е Диляна Комитова – председател на група съветници от БСП в община Харманли. На 9 и 10 са инж. Атанас Атанасов и  Емил Димитров, който е председател на младежкото обединение в областта. 

Следват Богдан Кирилов, Иван Ганев,Божидар Драганов,  Нина Николова и Ленко Петканин.  

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?