25
Следвайте ни

Меморандум за сътрудничество сключиха инж. Ангелов и РЦДО

viber icon

Меморандум за сътрудничество между Областна администрация и Регионалния център за дистанционно обучение-Хасково към УНСС, бе сключен днес в столицата. Официалният документ бе подписан от областния управител инж. Минко Ангелов и ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров. 

Основните форми на сътрудничество, включени в меморандума, целят осигуряване, подготовка и реализация на стажантски програми за студентите, разработка на съвместни проекти, организиране и провеждане на различни форми на практическо обучение, реализация на проучвания и анализи от съвместен интерес и др. Всичко това е в интерес на осъвременяването на висшето икономическо образование в качеството му на ускорител на общественото развитие.

Сред приоритетите, вписани в меморандума, са съвременна подготовка на високообразовани и квалифицирани кадри, формиране на прагматично ориентирани бъдещи управленци и предприемачи, модерно обучение и последваща професионална реализация.

Ректорът на УНСС честити именния ден на инж. Минко Ангелов, като му подари икона на Св. Мина и му пожела здраве и успехи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?