Следвайте ни

Машините за вота блокираха в жегите, охлажда ги вентилатор 

viber icon

Една от двете машини, с които се провежда частичният вот  в с. Сърница, община Минерални бани, излезе от строя за кратко. Причината е жегата, температурата във физкултурния салон, в който е секцията, е над 30 градуса. Включен е вентилатор,  ще бъде осигурен още един, тъй като трудно се работи, съобщиха от избирателната комисия. 

Хората се справят с машините, някои се нуждаят от упътване, но сериозни проблеми няма, допълниха още от там.

Днешните частични местни избори са като генерална репетиция за вота на 11 юли, на който ще гласуваме за Народно събрание. Според последните промени в Изборния кодекс, в секциите с над 300 избиратели по списък, гласуването ще е само с машини.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

До анонимния

До анонимния

28.06.2021 | 00:04

Коя е ХУНТАТА у нас - всички знаем! Но по гьобелсов модел , отлично усвоен от собственика на зайчарника в Банкя и бандата МУ, те са само потърпевши винаги! Та, знаем, познаваме лицето на хунтата - Боко и подържниците МУ като Стъки, например!

Отговори
0 1
30 градуса на сянка да се уточни

30 градуса на сянка да се уточни

27.06.2021 | 11:54

30 градуса на сянка са много. То хората каталясват та камо ли машините

Отговори
1 3
Анонимен

Анонимен

27.06.2021 | 12:38

Значи за машините вентилатори, а за хората нищо. Това са изборите на хунтата радева(итн+дб+бсп+дпс+някакви мутри). Да ни е честито.

Отговори
3 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?