112

Мъртвопиян и дрогиран върти волана с 3.02 промила в Харманли

Арестуваха шофьор с коктейл от наркотици в Хасково

Мъртвопиян и дрогиран шофьор е арестуван зад волана в Харманли, а в Хасково водач карал под въздействието на 3 вида наркотици, съобщиха от ОДМВР.

45-годишен от с. Бисер управлявал БМВ, когато полицаи го спрели за проверка. Тестът му за алкохол отчел 3.02 промила, пробата за дрога реагирала на амфетамин. „Само поетото количество алкохол би трябвало да прати този автомобилист в кома“, коментираха лекари.  

Междувременно в Хасково униформените  спрели за контрол в кв. „Орфей“ мерцедес. Водачът му - 25-годишен е подложен на тестове. Положителен се оказал този за наркотици, чиято скала реагирала на амфетамин, метамфетамин и канабис. При личния му обиск била намерена сгъвка с вещество, за което той признал, че е метамфетамин. Отказал е кръвна проба. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Полиция Прокуратура!?

Полиция Прокуратура!?

09.11.2023 | 19:53

Добре хванали го много добре! После какво се случва с него кажете един път кажете затворихме го в затвора кадето му е мястото, а в същото време има хора които стоят без книжки по седем осем месеца заради нехайство и фалшиви тестове за наркотици и чакат кръвната проба сякаш идва от други планети ми ето това е недопустимо и това е голямата неправда това е България!

Отговори
5 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?