Следвайте ни

Мария Киркова ще се бори за 2. мандат

Мария Киркова ще се бори за втори мандат за кмет на Община Харманли.  Тя е била номинирана единодушно от местната структура на ГЕРБ. На партийното събрание,тя благодари на всички да доверието и подкрепата.

На форума са номинирани кандидати за кметове на селата и за общински съветници. Всички гласувани номинации ще бъдат представени на Изпълнителната на комисия на ПП ГЕРБ, която ще определи окончателния вид на листите с кандидати за общински съветници и кметове населени места, уточняват от партията.

Анастас Анастасов е номинацията на ГЕРБ за кмет на Любимец.

В Свиленград имената, които ще бъдат предложени на комисията, са три: на лидера на ГЕРБ в общината д-р Мариян Кръстев, на главния архитект на Свиленград Анастас Карчев и набившия зам.-областен управител Валентин Ангелов.

 

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?