Следвайте ни

Мандарини без вкус и със странен вид пробутват на промоция 

viber icon

Не купувайте храни от много рекламирани промоции, защото вероятността да си дадете парите за боклук е голяма. В това се убеди хасковско семейство, което купило  намалени от 2.69 лв. на 1.99 лв. мандарини. Взехме 2 килограма с другите покупки и от супермаркет в центъра. Мандарините се оказаха боклук. Нямаха вкус и свежест, а имаха странен цвят. Вътрешната страна на  кората на част от тях бе наситено оранжева, като боядисана. На други пък бе бяла като сняг и странна на вид, обясни сем. Райкови. 

Върнахме се в магазина, за да им кажем, че продават боклуци и нямат право да подвеждат клиентите. Заявиха, че нямат вина, тъй като доставките са централни, и че ще ни върнат парите, казаха Райкови.

Днес  части от мандарините ще бъдат дадени на Комисията за защита на потребителите в Хасково и на Агенцията по храните. Искаме да бъдат изследвани, за да видим боядисани ли са и какво ядем от промоции. Имаме усещането, че в супермаркетите се продават евтини боклуци, които влизат у нас в огромни количества, а ние ги ядем или изхвърляме, като така хвърляме и парите си на боклука, каза семейството.  Междувременно рекламата на промоцията продължава. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?