Следвайте ни

Мандарини без вкус и със странен вид пробутват на промоция 

viber icon

Не купувайте храни от много рекламирани промоции, защото вероятността да си дадете парите за боклук е голяма. В това се убеди хасковско семейство, което купило  намалени от 2.69 лв. на 1.99 лв. мандарини. Взехме 2 килограма с другите покупки и от супермаркет в центъра. Мандарините се оказаха боклук. Нямаха вкус и свежест, а имаха странен цвят. Вътрешната страна на  кората на част от тях бе наситено оранжева, като боядисана. На други пък бе бяла като сняг и странна на вид, обясни сем. Райкови. 

Върнахме се в магазина, за да им кажем, че продават боклуци и нямат право да подвеждат клиентите. Заявиха, че нямат вина, тъй като доставките са централни, и че ще ни върнат парите, казаха Райкови.

Днес  части от мандарините ще бъдат дадени на Комисията за защита на потребителите в Хасково и на Агенцията по храните. Искаме да бъдат изследвани, за да видим боядисани ли са и какво ядем от промоции. Имаме усещането, че в супермаркетите се продават евтини боклуци, които влизат у нас в огромни количества, а ние ги ядем или изхвърляме, като така хвърляме и парите си на боклука, каза семейството.  Междувременно рекламата на промоцията продължава. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?