Следвайте ни

Малтийски синдикалисти посетиха “Асарел-Медет”

Новини от Пазарджик и региона

viber icon
Видни малтийски синдикалисти посетиха “Асарел-Медет” АД и Панагюрище вчера. На посещение в дружеството по покана КТ “Подкрепа” бяха Пауло Бугеа – секретар на Синдиката на строителите в островната държава и международният секретар на Обединениете работнически синдикати Джейсън Дегуара. Гостите се запознаха с историята, постиженията и фирмената политика на “Асарел-Медет”, като останаха изключително впечатлени от закритата фирмена експозиция.

След това те се запознаха и със забележителностите на Панагюрище в компанията на председателя на СМФ “Подкрепа” Владимир Топалов, Иван Александров – лидер на “асарелската” структура и д-р Десислава Кънчева, експерт по международни проекти и програми към Синдиката, съобщава ПИА нюз. Гостите от Малта ще вземат участие и в тържествата по повод патронния празник на Минно-геоложкия университет “Свети Иван Рилски”, които ще се проведат утре в столицата. По време на срещата вчера бяха обсъдени основните проблеми на работниците в двете държави и споделени добри практики от работата на организациите./ "Пазарджишка Марица"
Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?