Следвайте ни

"Македония" задръстена от коли, поема трафика на бул. ""Освобождение"

viber icon

Не избирайте ул. "Македония" като алтернатива на затворения участък от бул. "Освобождение" в Хасково. По улицата  има сериозно движение  към бул. "Левски" и "Освобождение", а традиционно е задръстена от паркирани коли. Причината е, че липсват достатъчно места, а и не малка част от работещите в центъра избират тук да си паркират безплатно колите. Тъй като липсва забрана за паркиране,   от автомобили са заети както тротоарите пред сградите, така и част от уличното платно. 

Ползвайте обявения от общината обиколен маршрут по бул. "Илинден“ – бул. "Васил Левски“ – бул. "България", за да си спестите нерви.

Както вече писахме, затворен за движение е участъкът от кръстовището с ул. "Драгоман" до това с бул. "Илинден". Причината е подмяна на вътрешна водопроводна мрежа с дължина над 3 км и изместване на над 1 километър водопроводи. Това ще продължи до 12 декември. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Василев

Василев

20.10.2020 | 16:48

А задръстванията, които се получават на кръстовището на Илинден и Освобождение?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?