Следвайте ни

Майстор предложи дюнер на Румен Радев

Съученици и приятели посрещнаха президента, областният не уважи визитата му

viber icon

Със свои съученици и приятели се срещна  президентът Румен Радев днес в Хасково. На пл. „Свобода“ той бе посрещнат  с военен ритуал. Направи впечатление отсъствието на областния управител сред официалните лица.  Сред тях бе  кметът Добри Беливанов, депутати от БСП.

Стотици бяха дошлите на площада. Малка група от младежи направи несполучлив опит за провокация слабо подвиквайки : „Искаме в Европа“ и „Ууууу“.

Радев е в родния си град по покана  на председателя на ХТПП Янчо Янев за традиционното отбелязване на Трифон Зарезан. На президента му отне време да се придвижи от площада до театъра,където взе участие в бизнес форум,  тъй като непрекъснато бе спиран от хора, които искаха да го поздравят, а той не поднима никого. Едни му връчваха поканиу други бутеки. Дюнерждия в центъра му предложи дюнер, който разбира се президентът отклони за по- късно.   

В театър той се срещна  с представители на бизнеса.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Как ви се отразява извънредното положение?