Следвайте ни

Мъж загина в горяща къща

viber icon

В пожар загина 53-годишен мъж от свиленградското с. Студена, съобщиха от полицията. Трагедията станала в 15.30 часа вчера, когато се подпалила къщата на Атанас Андонов.

Той страдал от тежко заболяване и бил трудно подвижен. Когато пламъците обхванали стаята му , той вероятно се е опитал да излезе, защото го намерили издъхнал от задушаване до вратата.

Докато пожарна от Свиленград пътувала към селото, ​започнали да гасят ​пламъците с маркуч от чешма на двора. Дошлите огнеборци потушили пламъците. Напълно изгоряла е само стаята, в която бил намерен трупът. Останалата част от старата къща била незасегната от пламъците.

Образувано е досъдебно производство, което да установи причините за пожара. Предполага се, че ​огънят ​тръгнал от печка за твърдо гориво.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?