25
Следвайте ни

Мъж се простреля с незаконен пистолет, друг крие едноцевка в дърва 

viber icon

Полицията откри незаконно оръжие в селска къща,  а мъж се простреля с нерегистриран пистолет. Става въпрос за два отделни случая, съобщиха от полицията в Хасково.

Вчера по обяд униформени влезли в къща в стамболовското с.Рабово , собственост на 61-годишен. Под куп с дърва, укрити в бетонни тръби, са намерени торба с ловна пушка едноцевка, 12. калибър с неустановена марка и номер. В полиетиленов плик са открити и 12 ловни патрона.  Собственикът заявил, че ги е купил преди години от непознато за него лице и не е представил разрешително за тях. Предал ги е на служителите с протокол по образуваното досъдебно производство.

Мъж то Меричлери се простреля с газовия си пистолет. Вчера от  ЦСМП в Димитровград в полицията постъпил сигнал за  мъж с огнестрелна рана в лявата ръка. Пострадалият е на 64 г., който казал, че се прострелял  докато почиствал  газовия си пистолет.  Проверката показала, че той  не е регистрирано по надлежния ред. 8-милиметровият „Екол“ е предаден с протокол от съпругата на пострадалия заедно с 15 сигнални патрона. Мъжът е настанен в димитровградската болница с разкъсно-контузна рана на лява ръка, без опасност за живота.

 

 

   

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?