25
Следвайте ни

Мъж не пуска ВиК до авария в имота му, викат полиция 

viber icon

Симеоновградското с. Константиново можеше и днес да е на сухо, ако не се беше намесила полицията, разказаха местни жители. 

Вчера, заради авария, селото останало без вода. Проблемният водопровод обаче минавал през частен имот, а собственикът отказал да пусне екипа на водното дружество, за да не пострадат плодните му дръвчета. Запъна се, а хората нямат вода и се наложи да викат полицията за съдействие, разказаха  константиновци. 

В крайна сметка упоритостта му била сломена, екипът допуснат и аварията отстранена, а водоподаването възстановено след часове.

 Водопроводът, дори когато е в частна собственост има сервитут, на никого не е приятно да се копае в имота му, но се налага, коментираха от ВиК- Хасково.  Подобни случки не се случват често, допълниха още от там. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?