25
Следвайте ни

Магазини обслужват отвън клиенти със зелен сертификат 

viber icon

Ако сте решили да пазарувате в голяма търговска верига, проверете какви са условията за това. Не във всички може да се пазарува спокойно при наличие на сертификат от страна на клиентите. Някои от търговските обекти в Хасково предпочитат да обслужват отвън, вместо да ги пуснат да разгледат. Причината е липсата на сертификати у 100% от персонала.  Неприятно изненадани останаха през уикенда клиенти на магазин за стоки за бита, след като се оказа, че  ще ги обслужат от входа, ако искат нещо конкретно. Във вече студеното време, това не е удобна опция, коментират разочаровани гражданите.

Със сертификат спокойно може да се пазарува в съседни търговски обекти за дрехи и техника. Явно там 100% от персоналът е ваксиниран, преболедувал или с отрицателен тест.

За да работят обектите за нехранителни стоки  от над 300 кв.м е необходимо 100% от работещите  да имат сертификат. Той се изисква и от клиентите.  В  обектите за дрехи и техника обаче няма струпване на хора,както в тези на хранителните вериги. Там и сега е пълно с посетители, повечето носят маските си като лигавници и прекарват в обекта дълго, видя наш екип. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Миро

Миро

01.11.2021 | 10:21

Тоест ако някой открадне или убие не могат го прибра ...щото на закрито а той няма сертификат

Отговори
11 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?