112

Легендата Христо Бонев спаси живота на борец и приятел от Симеоновград

Легендата на българския и пловдивски футбол Христо Бонев спаси живота на своя приятел от Симеоновград Росен Бонев - треньор и президент на местния клуб по борба "Вълко Костов".

"Бях 7 дни в много тежко състояние в болницата на Харманли. Искаха да ми режат крака, заради сериозно заболяване. Обадих се на бате Ицо Бонев, за да споделя какво ми се случва. Той направи всичко възможно и ме спаси, благодаря му, за втори път ме спасява", сподели 65-годишният симеоновградчанин.

Със съдействието на Зума Росен Бонев бил откаран и приет за лечение в пловдивска болница. "Благодарение и на съдовия хирург д-р Николай Михайлов, крайникът ми бе спасен от ампутация, задължен съм на целия му екип за положените към мен грижи", допълни Росен, който от четвърт век оглавява Комисията по борба в Българската  Асоциация на спортистите от малките градове, а също така е и Почетен гражданин на Тополовград.

Благодарностите си към Христо Бонев, че е спасил треньора и президента им, отправиха и сегашните възпитаници на клуба по борба "Вълко Костов". 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?