112

Кръвопролитие в Орлово: Бейсим прободе комшия във врата, после се обеси

Възрастен мъж се обеси в хасковското село Орлово, след като преди това прободе с нож съседа си във врата и удари жена му, съобщиха от полицията.

Кръвопролитието се разиграло вчера. В 16 часа до районното управление в Хасково бил подаден сигнал, че е извършено нападение с нож срещу 67-годишния Марем Мехмед и 69-годишната му съпруга Шазие.

Криминалистите изяснили, че, когато семейството се прибрало вкъщи, заварило в двора им 69-годишния техен комшия Бейсим Джафер. Той изсипвал нафта в двора им. Щом ги видял, неканеният гостенин нанесъл на жената удар с ръка, а мъжа напръскал с дизела и го пробол с нож във врата. После  нападателят побягнал. 

Марем е с опасност за живота. Пострадалият е транспортиран за лечение в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив. В хода на издирвателните действия, полицаите открили Бейсим Джафер обесен  под навес в имота си. 

Източници от полицията допълниха пред „Марица“, че съседите редовно се карали, като по-сериозни разправия имали през миналата година, когато се наложило да ги усмиряват служители на реда.

Образувано е досъдебно производство.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?