Следвайте ни

Кръстьо Кръстев с награди от ВСС и прокуратурата

Следователят получи „личен почетен знак първа степен – златен” за висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения

ХАСКОВО
„Хасковска Марица”
Отличие „ личен почетен знак първа степен – златен”” за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества получи Кръстьо Кръстев. Шефът на Окръжен следствен отдел“ има 30-годишен опит в системата.
Тържествената церемония се проведе в Окръжна прокуратура-Хасково. С решение от 14 декември 2016 г. ВСС е поощрил Кръстьо Кръстев с отличие. Предложението за неговото поощряване е направено от Иван Стоянов, административен ръководител на Окръжна прокуратура – Хасково. Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил Кръстьо Кръстев с отличие „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“ и грамота. Отличието му е било връчено от окръжния прокурор Иван Стоянов. Заповедта на главния прокурор за награждаването е издадена на 14 декември 2016 г. Наградите са били връчени в края на миналата седмица в присъствието на прокурорите и следователите от Окръжна прокуратура-Хасково.
Кръстьо Кръстев е завършил право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ през 1978 г. Една година е работил като юрисконсулт, а след това пет години като прокурор в Районна прокуратура-Хасково. От ноември 1986 г. до момента е работил като следовател в следствената служба в Хасково, като от 1998 г. до 2 януари 2017 г. е бил неин ръководител.


Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

С какво се топлите тази зима?