Следвайте ни

Ковид отделенията в Хасковско се пълнят, 305 са настанените в тях 

viber icon

Увеличава се натискът върху болниците и в ковид отделенията в  Хасковска област има 305 пациенти. Местата са общо 337. Най- много са болните в МБАЛ- Хасково, където се лекуват  120 души. В димитровградската болница са 20, а в харманлиxската с един повече. 67 са пdциентите с коронавирус в МБАЛ- Свиленград, в  отделението в хасковската белодробна болница има 28 души, а в „Хигия“- 5 . Това показват данните на областния щаб.

За последното денонощие регистриранитe случаи са  99, те  са по- малко спрямо предходното. 6-ма за починалите. С тях жертвите на инфeкцият в областта стават 446 души. За една година потвърдените  случаи  на коронавирусна инфекция са 8083.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?