Следвайте ни

Коронавирус в прокуратурата, затвориха Съдебната палата в Хасково

viber icon

За дезинфекция е затворена днес и утре съдебната палата в Хасково, след като PCR тест за коронавирус на служителка от Районна прокуратура е дал положителен резултат. Това съобщиха официално преди малко и от дръжавното обвинение, и от Окръжния съд.

Съдебната палата в Хасково няма да работи от 16 часа днес до 17 ч. утре.  "Предприети действия за цялостна дезинфекция на сградата – общи части,  съдебни зали, регистратури, деловодства и кабинети на съдии, прокурори и съдебни служители. Всички насрочени за разглеждане в открити съдебни заседания дела за 16 юли - четвъртък са отсрочени за нова дата с ново призоваване на страните. За срока на дезинфекцията няма да бъдат обслужвани граждани и упълномощени от тях адвокати", обявиха от съда и прокуратурата.

Далата положителен резултат за COVID-19 служителка не е магистрат, уточниха още от Съдебната палата.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?