Следвайте ни

Корейският посланик гостува в Сърница за откриването на новата общинска сграда

viber icon

С високи гости вчера в Сърница се състоя официалното откриване на административната сграда на Общинска администрация и пощенска станция на „Български пощи”, съобщи кметът на родопската община Неби Бозов.

Сред официалните лица за събитието бяха Негово превъзходителство г-н Джънг Джингю – посланик на Република Корея в България, Росен Желязков – министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България, Ваньо Тодоров – парламентарен секретар на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България, Халил Летифов – председател на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения в Народното събрание на Република България и заместник-председател на Парламентарната група на Движението за права и свободи, Деян Дънешки – главен изпълнителен директор на „Български пощи", инж. Атанас Печев – директор на регионално управление „Южен централен регион” на "Български пощи".

Министър Желязков изрази огромното си задоволство и радост от обстоятелството, че Община Сърница се развива с толкова бързи темпове и за малкото време, през което е административен център, реализира множество и големи за мащабите ни проекти. 

Благодарение на няколкото реализирани проекта с общински и държавни средства, както и европейско финансиране, сградата на Общинската администрация в Сърница придоби изцяло нова, модерна и функционална визия, която ще спомогне за бързото предоставянето на редица услуги на гражданите ни в комфортна и удобна среда, отчита предимствата на реализирания проект кметът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?