112

Конфискуваха 12 кашона хапчета за полова мощ от тир с риба на границата

Над 5800 контрабандни  таблетки и сашета за стимулиране на половата мощ, превозвани за Германия, задържаха инспекторите на ГКПП Капитан Андреево, съобщиха от Агенция "Митници".

Хаповете и прахчетата били в турски тир. Водачът представил редовни документи за превозваната стока – замразена риба за Германия. Превозното средство било селектирано за щателна митническа проверка. В ремаркето по т.нар. метод "тапа" имало скрити 12 кашона, пълни с различни препарати за полова мощ. 

Общото количество на задържаните сексуални стимуланти е 1620 таблетки и 4279 сашета.  Шофьорът на камиона посочил в обясненията си, че лекарствата са негови и ги купил на черния пазар в Истанбул, за да ги пласира на по-високи цени в Германия.

Контрабандната стока е задържана. На шофьора е съставен акт по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени стоки през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Василев

Василев

30.05.2024 | 13:45

Правете сметка какви боклуци минават постоянно през границата, хранителни продукти заедно с хапчета наркотици, най различни химикали вредни вещества!

Отговори
1 0
Василев

Василев

30.05.2024 | 10:37

Половата немощ е съпътстващо " заболяване" на мъжете ,населяващи най- вече централните и северни страни.

Отговори
3 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?