Следвайте ни

Концесионери се отказват от язовири в Димитровградско 

viber icon

Концесиите на два язовира в община Димитровград ще бъдат прекратени с решение на ОбС. Причината са постъпили заявления от концесионерите, става ясно от внесени за предстоящото в четвъртък заседание на ОбС.

Става въпрос за водоемите в село Ябълково и град Меричлери. Дължимите вноски са платени, става ясно от докладните. И двата язовира са отдадени на концесия за 15 години. Договорът за този в Ябълково е сключен през 2017 г., а за този в Меричлери м.г.  31 са отдадените на концесия язовири в Община Димитровград.

Последното за годината заседание на Общинския съвет ще се проведе онлайн заради забраната да се събират повече от 30 души в помещение на здравния министър.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?