Следвайте ни

Комунистите не подкрепят протестите, легитимирали капитализма  

viber icon

 
„Участието на пролетарските класови сили в протести единствено ще легитимират нова капиталистическа власт и потисничество“. Това се казва в изявление на Съюза на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, в което се заявява, че не подкрепят протестите в страната. 
Те не спомагат за преодоляването на бедността и безработицата,  по никакъв начин не поставят въпроса за премахване на капиталистическата система, казват още от комунистическите организации. 
„Инициаторите на тези протести винаги са подчертавали своите обвързаности по отношение на НАТО, ЕС и бизнеса. Това е абсолютно неприемливо“. Отказваме да подкрепим протести, които запазват статуквото и са в полза на капиталистическата система в България, казват от организациите, които явно вярват, че комунизмът е възможен.  

Коментари (2)

Какво ще правим с ............

Какво ще правим с ............

16.07.2020 | 15:17

1.Какво ще правим с мафията вътре в община Хасково? 2.Какво ще правим с мафията в ДФЗ-Хасково? 3.Какво ще правим с мафията в ОД"Земеделие"-Хасково? 4.Какво ще правим с мафията в ДГС-Хасково? 5.Какво ще правим с мафията в НАП Хасково? 6.Какво ще правим с мафията в НОИ Хасково? 7.Какво ще правим с мафията в ВИК Хасково? 8.Какво ще правим с мафията в болницата в Хасково? 9.Какво ще правим с мафията в Областна Администрация в Хасково? 10. Какво ще правим с мафията в ОД на МВР Хасково? 11. Какво ще правим с мафията в РП и ОП в Хасково?> 12. Ако съм пропуснал някоя "администрация", моля да не се засягат. Прекалено много сте!!! 13. Какво ще правим с "хунтата" на "маймунката"? 14. Какво ще правим с коалицията между ДПС и ГЕРБ в Хасково? 15. Какво ще правим с мафията в БАБХ Хасково?

Отговори
0 0
Димитров

Димитров

16.07.2020 | 11:33

Тия с всичкия ли са? Всичко се вдигна те партизани искат да стават.Отивайте,ама няма мандри за обиране.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?