Следвайте ни

Комисия изчислява колко ще струва ремонт по оградата на границата

viber icon

След изготвянето на количествено-стойностна сметка ще бъде подадена необходимата документация и материали до МС за отпускане на средства за ремонт на проблемните участъци по защитната ограда на границата с Турция. Това съобщиха от областната управа в Хасково

Заместник-​губернаторът Мартин Узунов извърши днес инспекция на инженерното възпрепятстващо съоръжение с работна група от експерти. Той посети оградата, свързана с националната сигурност на България, след като били получени сигнали от Гранична полиция за компрометирани участъци.

Комисията се запозна на терен и засне проблемните места по стратегическото съоръжение. За обхода съдействие оказаха служителите от Гранична полиция.

Направени били скици на компрометираните участъци с цел изготвяне на количествено-стойностна сметка за предстоящия ремонт на оградата. Проведена е и работна среща с областния управител на Хасково  инж. Минко Ангелов за съгласуване избора на конструктивно решение за проблемните ​зони.

 

 

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?