Следвайте ни

Колони от паркирани коли по бул. „Илинден“ в Хасково

viber icon

Задръстен от неправилно паркирани коли е хасковският бул. „Илинден“, въпреки честите глоби, налагани там. От едната страна покрай реката, колите са на тротоара, непосредствено до зелените площи, от другата - са оставени направо на самия булевард. Живеещите в района се оплакват, че няма места за паркиране. От едната страна обаче са къщи с дворове, гаражите в част, от които са превърнати в търговски обекти. От другата страна зад блоковете има гаражи. Дори да са недостатъчни, мястото на колите едва ли е на натоварения булевард. 

Места няма, а ни глобяват, недоволстват живеещите по булеварда. Идете на ул. „Одрин“, там въобще не е възможно да се качиш по тротоара, заради паркирани коли, заявиха те. Ще идем да видим и там положението.

За съжаление, през последните 10-15 г. градът се презастрои по начин, който не позволява изграждането на паркинги, тъй като няма свободни пространства.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?