Следвайте ни

Кметът Дечев иска обяснение от полицията за липса на патрули

Това е недопустимо, очаквам и поемане на отговорност, заяви градоначалникът

viber icon

"Поисках обяснение от полицията в Хасково каква е причината да бъде нарушена заповедта на министъра на здравеопазването и тази сутрин на някои от контролните пунктове в Хасково да няма патрули за известно време и да не се правят проверки. За мен това е недопустимо! Очаквам обяснения и поемане на отговорност от нарушителите!" Това заяви днес кметът Станислав Дечев

Той обясни, че снощи ​той и екипът м​у били  на местата, където се организираха контролно пропускателните пунктове. "Точно в полунощ патрулите започнаха да работят. Затова нямам обяснение защо тази сутрин за известно време на някои от изходите на града е нямало служители на реда", каза градоначалникът.

"Аз, като кмет, и служителите на община Хасково, съдействаме максимално на институциите и работим в синхрон, защото знаем, че мерките, които се предприемат от държавата, са необходими и в интерес на всички ни", подчерта Дечев.  

Кметът допълни, че община Хасково продължава да изпълнява своите задължения за прилагане на противоепидемичните мерки. "Призовавам и гражданите да бъдат по-дисциплинирани и отговорни", апелира за пореден път кметът на Хасково.                          

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (2)

Василев

21.03.2020 | 13:04

При едно изградено КПП смяната на служителите става елементарно- идват новите и старите си отиват, като задължително са минали съответния инструктаж. А,доколко е смяната,обикновено 12ч.На тези момчета затова им се плаща,те сами са си избрали кръста.Нека напомним,че заплатите им са от нашите данъци.

Отговори
8 1

Nikita

21.03.2020 | 11:38

Ami hodi ti stoi tam 24 casa

Отговори
0 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?