Следвайте ни

Кметът на Любимец спря поръчка 1. 5 млн. лв.

Процедурата по ремонта на двора и физкултурния салон на училище „Ж. Терпешев” е прекратена заради нарушения   

viber icon

Обществената поръчка за ремонт на двора  и физкултурния салон на СУ „Желязко Терпешев” е прекратена със заповед на кмета Анастас Атнастасов. Установени са нарушения при откриването и провеждането й, които не могат да бъдат отстранени, без това да промени условията, при които е обявена процедурата. Със същите мотиви наскоро община Харманли прекрати обявен търг за автобусни линии.

В училището в Любимец ремонтите предвиждат в двора да се демонтират съществуващи елементи,да се направи вертикална планировка, да се положат нови нови външни настилки, светление др. В салон №2 на училището трябва да се положи мазилка, шпакловка, теракот и др., за да има той нов вид.  

Парите за ремонтите,1 500 000 лв., са осигурени от централния бюджет чрез Министерство на образованието.

Очаква се след отстраняване на неродностите, да бъде обявена нова обществена поръчка.

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?