112

Кметството в Димитровград търси социален асистент

Работно място за социален асистент обяви общинската администрация в Димитровград. „Позицията е за почасово предоставяне на лица в нужда. Това става в изпълнение на действащата тук социална услуга за Асистентска подкрепа“, съобщиха от кметството.

Асистентска подкрепа е специализирана социална услуга. Тя включва подкрепа на нуждаещи се от обслужване, движение и придвижване, промяна и поддържане на позицията на тялото, изпълнение на ежедневни и домакински дейности. 

Ангажиментът е за четири часа дневно към хора в надтрудоспособна възраст, в невъзможност за самообслужване,  а също  и за деца с трайни увреждания и пълнолетни с трайни увреждания с определена чужда помощ.

Кандидатите трябва да са поне с основно образование и в трудоспособна възраст. Като предимство ще се счита опитът или завършен курс на обучение. Срещу това одобреният  ще получава основно месечно възнаграждение от 852 лева.

Документи се приемат всеки работен ден до 23 декември 2022 г., включително, в сградата на Община Димитровград, партерен етаж, гише №1. 

Подборът ще протече в два етапа. Първият е по проверка за пълнота и съответствие на представените от кандидатите документи с обявените изисквания за длъжността. А вторият - провеждане на интервю с вече допуснатите кандидати.

Формуляри за кандидатстване заинтересованите могат да получат както на гише №1 в Центъра за административно обслужване, така и от уебсайта на Община Димитровград, раздел „Кариери”, обявления за конкурси (ВИЖ ТУК!). Формуляри се дават и на  ул. „Владимир Поптомов“ №2, етаж 1, южен вход. 

Допълнителна информация кандидатите могат да получат на тел. (0391) 68 299, (0391) 71 265 и 0889/855 669.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?