112
Следвайте ни

Кметството почете възрастните хора в община Хасково

viber icon

Всички пенсионерски и социални съюзи в община Хасково бяха изненадани с вкусна празнична почерпка отот местната администрация.

В поздравителен адрес до хората от третата възраст кметът Станислав Дечев изрази своята дълбока признателност към всички, които с грижа и любов са създали семейства и са градили Хасково. "Честит празник! Желая Ви преди всичко здраве, за да продължим с достойнство и вяра да живеем заедно в Хасково!", пише Дечев.

Заместник-кметът Мария Вълчева поздрави лично настанените Дома за стари хора в Хасково. А народен оркестър от с. Орлово, с ръководител Динко Кючуков, допринесе за празничното настроение на хората от дома.

Заместник-кметът Динко Тенев лично поздрави хората от третата възраст и разговаря с тях в клубовете им. Той поднесе на възрасните хора поздравления от кмета Станислав Дечев и пожела на всички здраве, семейно щастие и спокойствие.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?