112

Кметовете преизбраха Иво Димов за зам.-шеф на НСОРБ

Кметът на Димитровград Иво Димов бе ппреизбран от колегите си за зам.-председател на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). Така Димов влиза за пореден мандат и в Управителния съвет на НСОРБ.

Съгласно Устава на сдружението, на своето първо заседание УС на НСОРБ избира с тайно гласуване и с мнозинство повече от половината от общия брой на членовете си трима заместник-председатели. Правилникът регламентира, че те следва да бъдат представители на различни политически сили.

Освен Димов, зам.-председатели на сдружението на общините занапред ще са кметът на Община Троян Донка Михайлова, както и колегата й от Община Белица Радослав Ревански.

По-рано доверие за трети пореден мандат като председател на УС на НСОРБ получи на кметът на Велико Търново Даниел Панов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Пуфффф

Пуфффф

01.03.2024 | 17:11

Ми това не са интересни обяви, новини интересни факти и снимки са на членките на ОИК Хасково те са с особено внимание и значение за цялостния процес принос за развитието на Града трябваше пак тях да покажат и да сме спокойни че всичко ще бъде ок!!!

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?