Следвайте ни

Кметът Станислав Дечев дари бебе 2021 на Хасково

viber icon

Дарове за първото бебе на Хасково през 2021 г. - Алис, занесе днес кметът Станислав Дечев в АГО.

Момиченцето и майка й Мелвин се чувстват прекрасно под грижите на екипа от отделението. Бебчето проплакала за първи път на 3 т.м. в 5.10 часа. Малката Алис е радост е радост за щастливата мама и тате Бюлент Юсеин.

 

Градоначалникът дари на детенцето плюшен мечок, памперси, комплект с биберони и шишенца за хранене. Също така Дечев връчи на семейството албум за първите снимки на новороденото, а радостните родители получиха допълнителни сувенири.

Според българската традиция, когато първото новородено за годината е момиче - това означава, че годината ще е мирна, щастлива и ползотворна.

От края на миналата седмица до днес са се родили 5 бебета - 3 момиченца и 2 момченца. Всички те са здрави и очакват скоро да се приберат в домовете си.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?