Следвайте ни

Кметът на Тополовград окоси стадиона, погна градската градина 

viber icon

По спортен екип и с предпазна маска на лицето, кметът на Тополовград Божин Божинов запали сенокосачката и подхвана тревата в Градската градина. Снимки от работата му се появиха във Фейсбук.

В края на март кметът окосил съвсем сам градския стадион, за да се поддържа съоръжението в добро състояние.

„Въпреки трудностите и изпитанията, на които сме подложени, животът продължава и трябва да търсим възможности да съхраним постигнатото, да се грижим за всичко, което след пандемията ще ни е нужно“ – коментира градоначалникът.

Междувременно общината е единствената в хасковска област, в която има вечерен час заради извънредното положение. За непълнолетните излизането е забранено от 20.00 часа до 6.00 часа, а за пълнолетните - от 22.00 часа до 6.00 часа;

Изключения се допускат за лицата, работещи на смени, както и по здравословни и неотложни причини.

Вечерен час пробваха и в Симеоновград, но след жалба той бе отменен.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Чичо

09.04.2020 | 19:29

ПО КОЙ НАЧИН ИСКА КОМУНИСТА РАДЕВ И ПАЧАВРАТА МУ МАРИНОВ ДА СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА КАТО. ЖАН ВИДЕНОВ ИЛИ СЕРГЕЙ. ДОГАНОВ ЛИ?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?